luxopunctuur

Luxopunctuur

Een luxopunctuur behandeling wordt vaak ingezet om mensen af te laten vallen en wel als volgt;

Met een infrarode stralenbundel worden acupunctuur punten gestimuleerd. De behandelingen met Luxopunctuur (dus zonder naalden, veilig en geheel pijnvrij) hebben bijzondere kenmerken. De kuur met luxopunctuur neemt de oorzaken van het overgewicht onder handen:

  • luxopunctuurDe persoon leert opnieuw zijn voeding te auto-reguleren in functie van 2 lichamelijke percepties gerelateerd aan de opname van voeding, namelijk: het verdwijnen van drang (het verlangen naar zoetigheid, de drang om te sneukelen) envoldaanheid Voedingsgewoonten veranderen wordt zo een stuk eenvoudiger!
  • Luxopunctuur geeft aan een persoon met overgewicht ondersteuning opdat die progressief zijn voedingspatroon in evenwicht zou brengen en zijn gewicht na de kuur zou stabiliseren, in programma’s van gewichtsvermindering met een beredeneerd ritme van ongeveer 3 kg per maand (1 sessie per week).

Het objectief is om de BMI te herleiden tot 24. Bij het starten van de kuur ontvangt u een boek dat beschrijft hoe het herstellen van het voedingsevenwicht te volgen, terwijl bij het beëindigen van de kuur een stabilisatiegids wordt overhandigd opdat het bereikte gewicht op lange termijn zou worden bewaard.

De sessies van luxopunctuur geassocieerd aan nieuwe, andere voedingsgewoonten helpen om gewicht te verliezen.