Bent u op dieet en wilt u toch uit eten?

Aan de lijn en uit eten. Wat doe je dan? Hou je je aan je dieet, vergeet je het afvallen een avond, of zoek je een middenweg? Hoewel een middenweg misschien het verstandigst is, zullen toch veel mensen voor een van de andere opties kiezen.

Als je gaat genieten, doe het dan goed, denken ze, en morgen kun je opnieuw verder gaan lijnen. Zonde om 25 euro uit te geven aan een diner waarbij je liever wel die vette saus had gekozen, of patat in plaats van rijst.

De verleidingen weerstaan en niet uit eten gaan, vinden velen het fijnst. Maar als je wordt uitgenodigd, of als je altijd aan de lijn doet, dan zal het er toch een keer van komen dat je ’s avonds in een restaurant zit.

Een oplossing om toch die middenweg te bewandelen, zijn slankrestaurants. Er bestaan er nog niet zoveel van, maar ze zijn er wel. U kunt op internet diverse adressen van deze zogenaamde “Slankrestaurants” vinden.

Verder kunt u ervoor kiezen om een voor of een nagerecht te nemen en niet allebei. Enne… nergens staat dat uw bord en alle schaaltjes leeg moeten.