Doeltreffend afvallen en meer eten?

Soms kom je een bericht tegen waarvan je denkt, nou ja is dat het nou? Toch zetten deze berichten je soms op het goede spoor als je snel een paar kilo wilt afvallen. Dat is voor heel veel mensen erg moeilijk, nou ja heel veel, niet voor iedereen dus, onderstaand bericht is een vertaling van een bericht dat we tegenkwamen op een buitenlands forum.

Hoe ik 95 kilo ben afgevallen en meer heb gegeten;

  1. Ik at wat ik wilde met mijn ontbijt, lunch en avondeten, maar controleerde de grootte van de portie. Eén portie in plaats van drie of vijf.
  2. Ik at meer, meer groenten, vooral donkergroene bladgroenten iedere keer als ik weer honger kreeg. Ik eet nu ongelofelijke hoeveelheden groentes. De complexe koolhydraten die erin zitten zijn de basis van mijn gewichtsverlies. 
  3. Ik at nog veel meer appels, als ik honger kreeg dan at ik de allergrootste appel die ik kon vinden. Tjokvol met vezels, pectine en complexe koolhydraten. Ik daag je uit, probeer eens meer dan 400 calorieën aan appels naar binnen te werken als je honger hebt, dat gaat je niet lukken. Terwijl 400 calorieën chips oppeuzelen nog geen vijf minuten vergt.
  4. Geniet van het afvallen terwijl je meer eet dan ervoor en geen honger hebt.