alli

Alli afslankpil

alliAfslankpillen van Alli zijn in Nederland uitsluitend te verkrijgen in de apotheek. Het is een geneesmiddel dat de werkzame stof orlistat bevat. Alli afslankpillen zijn identiek aan het reeds in de Europese Unie goedgekeurde geneesmiddel Xenical, echter de dosering werkzame stoffen is lager.

Werking Alli

Orlistat is het werkzame middel wat in Alli afslankpillen zit. Het is een middel tegen zwaarlijvigheid en het heeft geen invloed op de eetlust. Orlistat zorgt ervoor dat de enzymen die het vet verteren in de maag en de darmen worden geblokkeerd.

Daardoor kunnen bepaalde vetten in de voeding niet worden verteerd. Door deze blokkering kan ongeveer een kwart van het ingenomen vet onverteerd de darmen passeren. Daardoor gebruikt het lichaam deze voedingsvetten niet als energiebron en kan het dus ook niet worden omgevormd tot vetweefsel.

En dit proces draagt natuurlijk bij tot het verliezen van gewicht. Alli ondersteunt het afvallen, u valt met Alli dieetpillen extra af wel tot 50% meer. Als u een dieet volgt en u valt 2 kilo af zult u door het gebruik van Alli ook nog eens 1 kilo extra afvallen.

Alli is geregistreerd voor gewichtsverlies bij volwassenen met een BMI van 28 of meer, in combinatie met een dieet met verminderde calorie inname en lagere vet inname. De aanbevolen dosering van Alli afslankpillen is drie maal daags 1 capsule van 60 mg bij elke maaltijd die de aanbevolen hoeveelheid vet bevat.

Het werkzaam bestanddeel van Alli is orlistat 60 mg. Hiermee is Alli een lichtere variant van het bekende Xenical.
Xenical is al 10 jaar op recept verkrijgbaar en heeft al veel mensen succesvol helpen afslanken. Alli 60 mg werkt lokaal in de darmen om vetopname te voorkomen en wordt zelf nauwelijks opgenomen in de bloedbaan. Alli is het eerste product voor gewichtsverlies met een Europese vergunning De vergunning geldt voor alle 27 EU lidstaten en Noorwegen. Als u Alli slikt lees dan ook de bijsluiter voor de eventuele bijwerkingen.

De afslankpillen zijn sinds juni 2007 beschikbaar in de Verenigde Staten als het enige door de Food en Drug Administration (FDA) goedgekeurde geneesmiddel bij gewichtsverlies en is vrij verkrijgbaar zonder recept.

Bijwerking Alli

Met Alli capsules val je af. Maar er is wel een belangrijke bijwerking. Uw darmen zullen moeten wennen aan Orlistat en dat kan diarree en winderigheid tot gevolg hebben. En dat is wel iets om terdege rekening mee te houden.