Een goede manier om een strakke gladde buik te krijgen. 1

Een goede manier om een strakke gladde buik te krijgen.

platte-buik-320De beste manier om een strakkere gladde buik te krijgen is op de eerste plaats afvallen, en flink buikspieroefeningen doen.

U kunt het beste niet alleen de buikspieren trainen die over de lengte van je lichaam lopen,  maar ook belangrijk zijn de schuine spieren en de “bodem” spieren die dwars over de buikstreek lopen.

Er zijn maar een aantal oefeningen nodig om al je buikspieren goed te trainen, het is echter wel belangrijk om ze regelmatig langzaam en grondig te doen. Als u tijdens de oefeningen last van uw nek krijgt kunt u ook de AbShaper aanschaffen, dit apparaat is niet duur en werkt prima.

 

Rond de buikstreek heb je vaak snel succes, dit komt omdat deze vaak niet echt goed getraind is. Je kunt ook als oefening gebruiken dat je, als je opstaat uit een stoel je handen niet gebruikt en je buikspieren moet aanspannen.

Ook een oefening die goed werkt (kun je doen als je zit) is,  gaan zitten en je bekken goed kantelen, trek je buik zoveel mogelijk in en concentreer je op het gebied onder je navel.
Blijf wel gewoon doorademen en probeer dit vijf tellen vol te houden. Daarna even ontspannen, je kunt deze oefening overal doen, op kantoor in de bus auto of trein,  tijdens het lezen of tv kijken.

Iedere keer dat je deze oefening doet is meegenomen.