langzaam 300

Wat is de beste manier om af te vallen

De beste manier om af te vallen is voor iedereen anders. Mensen met overgewicht reageert nooit hetzelfde op een dieet of beweegprogramma.  Zij hebben een eigen smaak en financiële mogelijkheden

Wanneer we afvallers volgen die succesvol waren met vermageren en daarna op gewicht bleven (minder dan 10% van alle mensen die gaan lijnen) dan zijn er wel een aantal gemeenschappelijke karakteristieken in de wijze waarop zij de kilo’s eraf kregen en hielden.

De beste manier om af te vallen is LANGZAAM. Dit wilt u niet horen of lezen u wilt snel afvallen, dat is begrijpelijk maar niet verstandig. Wat er snel afgaat, komt er ook weer snel bij. Ga niet meer dan 500 calorieën beneden uw dagelijkse caloriebehoefte zitten. U valt dan iets minder dan een pond in de week af. Wie een crashdieet volgt loopt een enorm risico.

langzaam 300De beste manier om af te vallen combineert een verminderde voedselinname ALTIJD met MEER EN REGELMATIG BEWEGEN.

De beste manier om af te vallen legt de nadruk op het verbranden van lichaamsvet en NIET op de weegschaal. Het in stand houden van de spieren die u heeft is belangrijk.

En tenslotte zorgt de beste manier om af te vallen ervoor dat u uw leef- en eetpatroon blijvend aanpast. U bent tenslotte door uw oude manier van leven te dik geworden.