The Body Fat Solution door Tom Venuto

The body fat solution van Tom Venuto

Tom Venuto is bodybuilder en schrijver van het meest verkochte e-book over afvallen in de wereld. Burn The Fat Feed The Muscle is via internet in meer dan 140 landen aan de man gebracht. Elders op deze site vindt u een uitgebreid artikel over dit boek.

The Body Fat Solution door Tom VenutoHet best verkochte boek schrijf en verkoop je niet zomaar. Toch is ook Tom Venuto er in de loop der jaren achter gekomen dat zijn bestseller niet voor iedereen even geschikt is. ‘Burn the fat’ richt zich voornamelijk op bodybuilders en mensen die zeer intensief met hun lichaam en gewicht bezig zijn. Het is minder gericht op de gemiddelde man of vrouw met overgewicht. Daarnaast is zoals reeds eerder gemeld Burn the Fat een e-book u krijgt na aankoop een PDF bestand van meer dan 300 pagina’s toegestuurd. En wie wil afvallen wil misschien gewoon een boek in de hand hebben in plaats van meer dan 300 afdrukken van de printer.

Medio 2009 was het zover. The Body Fat Solution van Tom Venuto kan inmiddels worden aangeschaft via de reguliere Amerikaanse boekhandels. Het is een lijvig boek, goed gedocumenteerd en voorzien van nogal wat foto’s van de oefeningen die erin staan.

Het boek inderdaad wat minder wetenschappelijk en meer gericht op de man/vrouw met overgewicht die daar wat aan wil doen. Wie wil afvallen en in het Engels lezen geen probleem vindt, wordt ook dit keer weer getracteerd op een ongelofelijke hoeveelheid bruikbare informatie over vet verbranden en anders eten. Venuto weet keer op keer de juiste snaar te treffen en haalt werkelijk alles uit de kast.

 

Nieuw in het boek zijn de foto’s die dienen ter verduidelijking van de oefeningen die u kunt uitvoeren. Venuto vindt bewegen en trainen met lichte gewichten belangrijk, zo belangrijk dat hij er diverse hoofdstukken aan wijdt. Voorlopig heeft de concurrentie weer het nakijken.