Burn The Fat Feed the Muscle door Tom Venuto

BFFM van Tom Venuto de bijbel van vetverbranding

‘Burn The Fat, Feed the Muscle’ van Tom Venuto is sinds jaar en dag het meest verkochte E-book op internet over afvallen en vet verbranden. Velen hebben geprobeerd Venuto te ervaren, slechts weinigen is dat gelukt.

Venuto is van huis uit bodybuilder en benadert het afvallen op een welhaast wetenschappellijke manier. Tom Venuto is niet de man van de verminderde calorie intake. Niet afvallen maar vet verbranden is het nieuwe doel in het leven van degenen die het boek kochten en hun levenswijze aanpasten conform de richtllijnen.

Burn The Fat Feed the Muscle door Tom VenutoMeer dan 300 pagina’s lang wordt u overstelpt met interessante wetenswaardigheden en curusstof. Steeds weer terugkomend op de centrale thema’s van het boel; spieren verbranden kalorieën, vet verbrandt niets. Zorg bovenal dat uw spiermassa intact blijft (of groeit). Bij het afvallen is de stand van de weegschaal niet belangrijk, alleen het vetpercentage. Breng het vetpercentage blijvend naar beneden door extra beweging en een aangepast dieet en het resutaat zal altijd beter zijn dan bij uithongering.

Er zijn weinig aspecten die Venuto niet behandelt in zijn boek. Er is maar één klein nadeel, deze ‘bijbel van vetverbranding’ is er alleen in het Engels. Als dat voor u geen probleem is, dan is ‘Burn The Fat Feed The Muscle’een boek dat u helpt met afvallen en dat zijn gelijke op het gebied van vetverbranding niet kent. Meer weten of lezen klik dan HIER voor meer informatie over de ‘bijbel van vetverbranding’.