Hoe kan ik in 10 minuten de meeste calorieën verbranden? 1

Hoe kan ik in 10 minuten de meeste calorieën verbranden?

Wie lijnt wil meestal veel energie verbranden. En alhoewel het niet eenvoudig is om een eenduidige lijst te maken die voor iedereen geldt, hierbij wat voorbeelden die voor een persoon van gemiddeld gewicht/lengte gelden.

meeste calorieën verbranden met roeien of zwemmen

meeste calorieën verbranden met roeien of zwemmen

Meeste calorieën verbranden met:

Je zou bijvoorbeeld touwtje kunnen springen. (7 kcal. per minuut) of steppen (9 kcal per minuut). Kun je je apparaten veroorloven en heb je hiervoor de ruimte, dan zou je een roeiapparaat aan kunnen schaffen en gaan roeien hiermee kun je 8 calorieën per minuut verbranden.

De meeste toestellen hebben een ingebouwde teller voor de calorieën. Je kunt als je 10 minuten aan de slag gaat wel 100 calorieën verbranden. Over het algemeen is het zo, dat je met apparaten waarbij je zowel je armen als je benen gebruikt, de meeste calorieën verbruikt. En denk ook eens aan zwemmen, een energie verbrander bij uitstek.

Alles wat de rechtop (staande) doet is zwaarder dan zittend (home trainer). Een loopband die je in kunt stellen zodat je bergop gaat is ook een prima alternatief.

Ga ook zo efficiënt mogelijk om met de tijd die je hebt om te sporten. Neem tijdens het lopen of fietsen twee gewichten in je handen zo heb je twee vliegen in één klap.