hoelahoep

Afvallen door te hoelahoepen

Een nieuwe rage in fitnessland is de hoelahoep. In Amerika is het een groot succes, en op weg de nieuwste rage te worden in fitnessland. Zowel bij kinderen als bij volwassenen is de hoelahoep helemaal terug van weggeweest.

Door regelmatig hoelahoepen verbrand je veel calorieën, wel zo’n 100 calorieën per 10 minuten. Het oefenen met de hoepel is goed voor je hele lichaam, zowel je conditie, je spieren en je rug worden er sterker van.

hoelahoepDoor de ronddraaiende heupbewegingen wordt je smaller in de taille. Het hoelahoepen is niet alleen goed voor je figuur, het is ook goed voor je humeur en je portemonnee. En het leuke is ook dat je het samen met je kinderen kunt doen.

De aanschaf van de hoepel is niet duur en je kunt het overal doen, het enige wat je nodig hebt is een hoepel en een beetje ruimte om je heen. Het hoelahoepen is mede dankzij Michelle Obama ook zo succesvol in Amerika.

De ” first lady” is samen met haar dochters al diverse malen gespot tijden het hoelahoepen.  Ook Nintendo speelt handig in op de nieuwste rage door hoelahoep op de Wii uit te brengen.