hoodia gordonii

Hoodia Gordonii

hoodia gordoniEr zijn verschillende manieren om af te vallen. Minder eten en drinken, anders eten, meer bewegen. Het klinkt eenvoudig maar dat is het vaak niet. Honger is gewoon honger. En wie honger heeft gaat eten.

Dan is het misschien de moeite waard om te kijken hoe je de honger kunt wegnemen. Een hongeronderdrukker resulteert in een lagere inname van voedsel en zorgt ervoor dat u afvalt. En in dat licht is het interessant om eens te kijken naar Hoodia Gordonni een plant uit Zuid Afrika die sinds 2004 is toegelaten in de Verenigde Staten en vanaf dat moment bezig is aan een stevige opmars.

Werking Hoodia Gordonii

Hoodia Gordonni onderdrukt of stilt de honger. Deze hongerstiller is bij toeval ontdekt door bosjesmannen die op de plant kauwden bij het jagen en geen honger meer hadden.

Een en ander kwam onder de aandacht van documentairemakers van ABC en de BBC. Zij reisden af naar Afrika en namen de proef op de som. De documentaire van een uur die volgde werd over de hele wereld uitgezonden en de Hoodia Gordinii was niet meer aan te slepen.

Ik heb als schrijver van het artikel de proef op de som genomen en Hoodia capsules ingenomen. En inderdaad, de honger verdwijnt.

Hoodia tabletten zijn er in veel maten en soorten. Het is wel belangrijk om het kaf van het koren te scheiden. Het actieve bestandsdeel P57 van Hoodia Gordonni is niet in alle tabletten in een even grote mate aanwezig. Ik heb zelf de proef op de som genomen en de Hoodia. Het is een buitenlandse leverancier, maar wel een die zijn beloftes nakomt en dagelijks in Nederland en Vlaanderen levert.

En wat misschien nog wel belangrijker is, wanneer de geleverde Hoodia niet bevalt, stuurt u de lege verpakking terug en wordt het aankoopbedrag op uw rekening geretourneerd.