Zorg dat u niet in de verleiding komt: verban snoep en snacks 1

Zorg dat u niet in de verleiding komt: verban snoep en snacks

Als u wilt afvallen zijn er een aantal voedingsmiddelen die u maar beter kunt laten staan. En dat valt niet altijd mee. U moet wel over een enorme wilskracht beschikken om niet langs de koelkast te lopen en er wat uit te halen als u lekkere trek heeft.

Verban snacks en snoep als u wilt afvallen

Verban snacks en snoep als u wilt afvallen

Dat geldt ook voor snoep, koekjes en andere hartige versnaperingen. Eenmaal in huis worden ze meestal ook opgegeten. Er is dus maar een remedie als u echt wilt afvallen: Verban alles met teveel calorieën uit huis. Want snacks of snoep die er niet zijn, die kunt u ook niet opeten.

Denk eens na over gezonde tussendoortjes die u wel mag hebben als u wilt afvallen. Liefst met weinig calorieën, dat scheel aanzienlijk.

Maak bovendien uw huisgenoten attent op het feit dat u ongezonde snacks en snoep aan het verbannen bent. Dan kunnen ze er vast rekening mee houden. En aangezien gezond eten helemaal niemand schaadt, worden ook zij er niet slechter van. En als er heel heftig geprotesteerd wordt door uw huisgenoten, koop dan snoep of snacks waar u zelf een hekel aan heeft, of die u gewoon niet lekker vindt.  Dan komt u minder snel in de verleiding.