de weegclub

Weegclub

Soms heb je een stok achter de deur nodig om je doelen te halen. Wie weet dat er een examen komt, die gaat bijna als vanzelf leren. Wie weet dat vrijdag weer doorgegeven moet worden hoeveel kilo eraf is (of niet), die houdt zich beter aan zijn/haar dieet. Of niet soms?
Een van de succesfactoren van de Weight Watchers is het ‘weegmoment’ eens in de zoveel tijd de weegschaal op en geconfronteerd worden met de waarheid. De weegclub hanteert een soortgelijk systeem, zij het virtueel. U geeft uw gewicht online door. De Weegclub bestaat uit een online community van mensen die ernaar streven af te vallen. De Weegclub ondersteunt deze mensen bij hun streven.
De Weegclub wordt onderhouden door een groep enthousiaste vrijwilligers, is voor iedereen ouder dan 18 jaar en is door de vrijwilligers helemaal gratis. Er zijn geen verplichtingen.
Leden van de Weegclub geven wekelijks hun gewicht door en houden zo samen bij hoe ze afvallen. Door de online community is het bovendien mogelijk elkaar te ondersteunen en te helpen met tips en recepten.
Er zijn mensen met vele verschillende soorten diëten actief op de Weegclub, waardoor de goede diëten al snel naar buiten zullen komen. De Weegclub is daarom een goede manier om met behulp van een actieve groep samen te streven naar een gezond leven en een gezond gewicht.