Doxys Online Voedingscoach

De Doxys Online Voedingscoach bestaat uit een dieetprogramma dat  via internet is te volgen. Achter de site staat een team van dietisten dat u persoonlijk zal helpen af te vallen. Uw menu en dieet wordt hierbij aangepast door uw individuele manier van leven en uw afvalstreven. U beheert zelf uw voedingspatroon, u wordt dus zeer vrij gelaten en bent zelf verantwoordelijk. Uw voortgang is op de site constant te volgen, de gevolgen van aanpassingen in het menu zijn door persoonlijke caloriegrafieken meteen te overzien.
De Doxys Online Voedingscoach biedt zeer persoonlijke begeleiding. Ook is er een forum waarop de verschillende deelnemers hun ervaringen kunnen delen en tips kunnen uitwisselen, waardoor het afvallen nog beter wordt vol te houden.
Doxys Online Voedingscoach bestaat uit een gratis probeerversie en een betalende versie. De proefversie is een goede manier op wegwijs te worden op te site. De betaalde versie biedt alle bovengenoemde voordelen zoals persoonlijke begeleiding, een vastgesteld dieet met flexibele menu’s en bijbehorende boodschappenlijsten, om op een verantwoorde manier af te vallen.