Diplan

Diplan bestaat uit een kuur die ondersteunt bij gewichtsvermindering voor volwassenen en kinderen. Diplan maakt hiervoor gebruik van persoonlijke en professionele begeleiding om uw streefgewicht te bereiken en te behouden.
Diplan bestaat uit een programma van 10 weken. Uw persoonlijk programma wordt vastgesteld aan de hand van uw conditie, leeftijd, leefgewoonten en geslacht. Als eerste wordt uw gewicht en vetgehalte vastgesteld. Aan de hand van deze gegevens kan vervolgens uw streefgewicht worden vastgesteld en uw persoonlijk doel worden besproken. Aan het einde van de cursus wordt gestreefd naar om en nabij de tien kilo gewichtsverlies, mede afhankelijk van uw persoonlijk doel.
Diplan levert tijdens het programma een weekmenu met bijgeleverde boodschappenlijst, aangepast aan uw persoonlijke behoeften. De volgorde waarin u dit weekmenu toepast mag u zelf bepalen, u wordt dus redelijk vrij gelaten in uw voedingspatroon. Alle ingredienten uit het menu zijn goed verkrijgbaar in de supermarkt en niet al te duur. Wanneer u een voedingsmiddel op de lijst niet lust is hiervoor altijd vervanging te vinden. Diplan maakt bovendien ook gebruik van een persoonlijk bewegingsprogramma. Mede afhankelijk van uw persoonlijke streven wordt een haalbaar bewegingsprogramma opgesteld.
Diplan stelt u dus in staat af te vallen met behulp van een uitgebalanceerd dieet waarin u zelf erg vrij wordt gelaten.