obesimed

Obesimed

obesimedObesimed, bekend van radio tv voorkomt extreem overgewicht en overmatig eetgedrag. Met Obesimed heeft u een middel in huis dat een evenwichtig eetpatroon ondersteunt. Dit alles kan u helpen bij substantieel gewichtsverlies.

Obesimed is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van licht tot extreem overgewicht van volwassenen met meer dan 10 kilogram overgewicht. De actieve ingredienten van Obesimed absorberen water en vormen in uw maag natuurlijke substantie. Deze substantie geeft u een vol gevoel.

Hierdoor heeft u een het punt van verzading bereikt en blijft u een vol gehouden ook in de periode tussen de maaltijden in. U gaat dus minder snoepen van tussendoortjes. Na een periode van gebruik van Obesimed zult u merken dat uw eetpatroon verandert.

De belangrijkste ingredient in Obesimed is een natuurlijk vezel. Deze vezel wordt niet verteerd of opgenomen. Daarnaast verlaagt het het cholesterolgehalte en geeft het verlichting bij obstipatie.

Dosering en gebruik Obesimed:

Behandelingsperiode is maximaal 30 dagen. Na 4 dagen kan de behandeling worden hervat. De capsule in zijn geheel innemen. Tijdens het afvallen en het gebruik van Obesimed moet u de dagelijkse voeding aanvullen met een vitamine- en mineralenpreparaat van A t/m Z met 100% ADH.

  • Volwassenen:3 x daags 2 capsules 1 uur voor de maaltijd innemen met 2 glazen water.
  • Kinderen vanaf 10 jaar 2 – 3 x daags 2 capsules 1 uur voor de maaltijd innemen met 2 glazen water.