gezond-slank 320

Gezond slank met dokter Frank

gezond-slank 320Dokter Frank van Berkum is de nieuwe belofte in dieetland. Van Berkum is internist en heeft in zijn praktijk vaak te maken met patiënten met obesitas. In het derde kwartaal van 2009 publiceerde De Telegraaf een serie artikelen over dokter Frank en zijn dieet. Er hebben zich inmiddels meer dan 140.000 personen aangemeld die leven, eten en drinken volgens de methode van Dokter Frank zoals beschreven op de website eenkiloperweek.nl

Het dieet dat voornamelijk is gebaseerd op eiwitten is het resultaat van zes jaar gefundeerd en wetenschappelijk onderzoek. De resultaten lijken spectaculair. Niet alleen op het gebied van afvallen, maar vooral omdat lijkt dat de volgers van het dieet na het bereiken van hun streefgewicht minder snel aankomen.

Inmiddels is ook het eerste boek van Dokter Frank in de handel verschenen, 88 recepten en een praktische uiteenzetting van het dieet. In heldere taal worden medische theorieën op begrijpelijke wijze uitgelegd. Het is een kwestie van tijd voordat dit boek het best verkochte boek van Nederland en Vlaanderen gaat worden.