Darmreiniging

Darmreiniging, ook ontgifting genoemd, is ons normaal lichaamsproces van afvoering, een functie die dagelijks door onze darmen, lever, nieren, longen, weefselvocht en huid gebeurt.

De duidelijkste vormen van afvoering zijn zweet, urine en darmbewegingen (ontlasting). Andere organen voeren ook af, hoewel u dit proces niet voor het oog zichtbaar is. Ondanks het feit dat wij onophoudelijk afvastoffen afvoeren, heeft onze organisme het moeilijk om het gevraagde niveau te handhaven omdat wij dagelijks een onnatuurlijke hoeveelheid toxine (gif) verzamelen

Deze giftige overbelasting verhindert onze overwerkte organen en darmen hun werk naar behoren te doen en daardoor verzamelt de toxine zich binnenin ons systeem.
De meest voorkomende symptomen van giftige opbouw omvat: stress, constipatie, het ontbreken van regelmatige dagelijkse darmbewegingen,traagheid of lage energie, gebrek aan motivatie, het hunkeren naar voedsel, hoge suikerconsumptie, cafeïneafhankelijkheid en minder dan optimale gezondheid.

Jammer genoeg drinken velen van ons niet genoeg zuiver water of eten geen of te weinig organisch voedsel (voedsel dat niet in de fabrieken gemaakt wordt of geladen is met chemische producten). te weinig beweging, slecht slapen of zelfs niet slapen.

De manier dat elk lichaam deze giftige overbelasting compenseert is uniek en er verschijnen dan verschillende symptomen die ons op elke manier kunnen ondermijnen.
Het is duidelijk dat deze compensatie onze hele gezondheid en energie beïnvloedt.

Deze toxine veroorzaakt: vermoeidheid,verlies van motivatie, soms constipatie, irritatie en maakt het moeilijk om belangrijke veranderingen aan te brengen die wij zouden moeten aanbrengen om ons weer goed te voelen.