Het appeldieet

Wat is het appeldieet? Dit is zoals de naam al zegt een dieet op basis van appels.

Een “Appel dag” houdt je slank. Dat zegt Tammi Flynn, de schrijfster van het boek “Het appeldieet”. Ze is diëtiste en voedingsdeskundige met een universitaire graad. Het dieet is een groot succes in Amerika.

Het is allemaal niet zo moeilijk, eet voordat je aan de maaltijd begint een appel en je valt af, je eten moet natuurlijk wel verantwoord zijn en geen “vette hap”.

Waarom dit appeldieet, appels zitten vol met vezels, na het eten van een appel raak je snel verzadigd en heb je minder trek in eten. Als je dit voor iedere (verantwoorde) maaltijd doet zul je zien dat het werkt. Ook zitten er in appel veel mineralen en vitamines.

Door er naast dit appeldieet een gezonde levensstijl op na te houden bereikt u vaak zonder er al teveel moeite voor te doen uw ideale gewicht. Het is ook belangrijk als u niet te zwaar bent en dit ook niet wilt worden u levensstijl gezond te houden, veel bewegen en gezond eten zijn het beste advies voor een gezond lichaam.

Dus loop als u boodschappen gaat doen even langs de groente en fruitafdeling van uw supermarkt. Het is ook een lekker tussendoortje en u went er snel aan.