Fitbit Flex: De eerste stappenteller in een armband 1

Fitbit Flex: De eerste stappenteller in een armband

de fitbit flexSinds juli 2013 is in Nederland ook de Fitbit Flex leverbaar. De Flex heeft dezelfde eigenschappen als de Fitbit One. Hij houdt bij hoeveel stappen u zet en hoe lang en hoe goed u slaapt.  De Fitbit Flex is een stappenteller die u als armband draagt. De Fitbit Flex is leverbaar in diverse kleuren.

Zijn er verschillen tussen de Fitbit Flex en Fitbit One? Jazeker. De Flex houdt niet bij hoeveel trappen u loopt. Een leuke feature voor in de bergen, maar niet zo belangrijk in Nederland.

U kunt op de website van Fitbit uw gewicht invoeren en monitoren, maar ook uw consumptie van voedsel en water, uw bloeddruk en nog heel veel meer.

En het mooie van dit alles is dat u de voortgang kunt bijhouden en data kunt invoeren vanaf uw smartphone. Dat geldt overigens voor alle Fitbit Stappentellers die verkrijgbaar zijn.

Fitbit Flex niet meer leverbaar

De Flex is inmiddels een beetje achterhaald en wordt nog mondjesmaat verkocht. Meestal door bedrijven die hun oude voorraad opmaken, Fitbit zelf heeft de Flex opgevolgd met de Fitbit Charge en sinds begin 2015 de Fitbit Charge HR. Deze borduren voort op de Flex en zien er ook ongeveer hetzelfde uit, maar bieden extra faciliteiten.