protiplus320

Protiplus van Modifast

protiplus

Protiplus van MOdifast

Protiplus eiwitshakes worden geleverd door Modifast, bekend van het Modifast eiwitdieet. De shakes bevatten 62% eiwit en passen daardoor in een eiwitrijk afslankprogramma. Die zijn het afgelopen jaar snel populair geworden.Protiplus inhoud

In een standaard bus van 540 gram zitten circa 18 porties die kunnen worden gebruikt in combinatie met water, melk of yoghurt. De shakes zijn leverbaar in diverse smaken. Met name met yoghurt smaken ze goed. U consumeert slechts 100 kalorieën per shake (plus de energie in de melk of yoghurt).

En 100 calorieën uit eiwitten is natuurlijk niet veel. U dient daar nog wel de calorieën bij op te tellen van de melk of yoghurt waarmee u de Protiplus shakes aanmaakt.

In de praktijk komt het nog wel eens voor dat mensen al hun shakes aanmaken met water, omdat het geen energie bevat. Een heel slecht idee. Want slechts 100 calorieën uit de poeders is echt niet voldoende. Protiplus wordt daarmee een crashdieet met alle nadelige gevolgen van dien.

Naast de shakes zijn er ook nog musli repen en andere voedingsmiddelen binnen het programma beschikbaar die alle gemeen hebben dat ze relatief veel eiwitten bevatten.

Protiplus is een totaaldieet dat prima werkt voor wie wil afvallen of af en toe een maaltijd wil vervangen om zo op gewicht te blijven.