gezond-slank 320

Een kilo per week afvallen met het dieet van dokter Frank van Berkum

Na een artikel in de Telegraaf begin 2010 is een ware stormloop ontstaan op  de website www.eenkiloperweek.nl en het nieuwe boek van Dokter Frank

In dit voornoemd artikel beschrijft dokter Frank van Berkum hoe dit door hemzelf ontwikkelde eiwitdieet een succes is.Ook jij kunt slank worden!

Frank van Berkum is internist en vasculair-geneeskundige. Als deskundige op het gebied van overgewicht, voeding en diëten heeft hij intensief onderzoek gedaan naar het bestrijden van overwicht.

Het geheim van het dieet van dokter Frank? Eiwitten. Het resultaat? Je bent snel van die kilo’s af. Op een wetenschappelijk verantwoorde manier, zonder die vervelende hongergevoelens. Daarnaast zet Frank van Berkum zijn kandidaten aan tot meer bewegen om zodoende vet te verbranden.

In tien weken tien kilo kwijtraken dat is datgene waar dokter Frank naar streeft. Inmiddels zijn er honderdduizenden mensen die zich hebben aangemeld op de site. Streven is gezamenlijk 1 miljoen kilo gewicht te verliezen. Het lijkt erop dat dat gezien het grote aantal deelnemers wel zal gaan lukken.